Elev til handel - retning salg – søges til Nordlux A/S

Kunne du tænke dig en uddannelse i en international virksomhed med stort sammenhold og en sund kultur? Vi tilbyder en spændende 2-årig handelsuddannelse på kontor i et professionelt og sjovt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor beslutningsgangen er kort og upolitisk. Du kommer til at indgå i et team af handelsassistenter i vores kundeservice afdeling, og da Nordlux er en vækstorienteret virksomhed, hvor tingene går stærkt, er det vigtigt, at du er fuld af gå-på-mod. Du vil komme til at servicere vores kunder i bla. Norge og Sverige og mange andre lande rundt omkring i verden både pr. telefon og pr. mail samt at arbejde tæt sammen med dine kolleger omkring kundeservicen.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Ordreindtastning, fakturering, kreditering
  • Telefon- og mailservicering
  • Reklamationsbehandling og løbende opfølgning
  • Arbejde med Nordlux webshop

Vi ønsker
Du har et godt humør, at du er en god teamplayer, samt at du er løsningsorienteret med stort fokus på service og kvalitet. Din personlighed, kombineret med en god evne til at kommunikere konstruktivt og anerkendende, skal bidrage til det gode teamwork med dine kolleger på tværs af alle afdelinger.

Du er selvstændig og engageret, og du skal være loyal og have lyst til konstant at lære nyt.

 

Vi forventer
Du er dansk talende, og du kan begå dig ubesværet på engelsk, ligesom det vil være en fordel, hvis du også kan begå dig i de skandinaviske sprog. Vi forventer endvidere, at du har et udpræget flair for IT og for Microsoft office pakken.

 

Adgangskrav til uddannelsen
Du skal have gennemført en HG2 (kontorlinjen) eller EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller HHX eller HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen. Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres hos den lokale Handelsskole.

Facts

Nordlux Group beskæftiger globalt set mere end 100 medarbejdere og omsætter for et 3-cifret millionbeløb med en
samlet eksportandel på over 50% til 50 lande med største markedsandele i Norden og i Mellemeuropa. I Nordlux Group
tager vi et socialt ansvar for udvikling og uddannelse, hvorfor vi har et mål om, at 5 % af vores medarbejdere skal være
elever. I 2021 var vi over dette mål.

Vi har en aktiv personaleforening, der hele året igennem afholder forskellige arrangementer.

Vores værdier er: Integrity, Dynamic, Excitement = Always.

Ansøgning: 

Send en skriftlig ansøgning som fortæller os om dine personlige og faglige kvalifikationer og vedhæft relevante eksamenspapirer samt evt. et CV mærket ”handelselev backoffice” til [email protected]

 

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022

Ansættelsesdato: snarest muligt.
Ønskes yderligere oplysninger om stillingen kontakt da Global Backoffice Manager Betina Kowalski på tlf. 2221 1611.