Slik setter du opp din fjernkontroll

Nordlux Smart Remote Control er et godt tillegg til Nordlux Smart-lysene dine, ettersom du får en ekstra kontrollmodus.

Under finner du en trinnvis veiledning til hvordan du kobler til og setter opp fjernkontrollen.

Tilbakestill enhetene dine

Hvis du opplever tilkoblingsproblemer, er en vanlig løsning å tilbakestille enten lyspæren eller fjernkontrollen. Du kan tilbakestille pæren ved å slå den av og på 4 ganger, til den begynner å blinke, og med fjernkontrollen kan det gjøres ved å trykke på tilbakestillingsknappen på baksiden 3 ganger med et intervall på 2 sekunder mellom hvert trykk. For å få tilgang til innstillingsmodus holder du tilbakestillingsknappen inne i 5 sekunder.