Sådan opsættes din fjernbetjening

Nordlux Smart-fjernbetjening er en god tilføjelse til dit Nordlux Smart-system, da den giver dig en ekstra mulighed for styring af dine produkter.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til, hvordan fjernbetjeningen tilsluttes og opsættes.

Nulstil dine enheder

Hvis du oplever problemer med tilslutningen, er en mulig løsning at nulstille pæren eller fjernbetjeningen. Du kan nulstille pæren ved at tænde og slukke den fire gange, indtil den begynder at blinke. Fjernbetjeningen nulstilles ved at trykke på nulstillings-knappen på bagsiden tre gange med et interval på to sekunder mellem hvert tryk. For i stedet at gå til indstillinger holdes nulstillings-knappen nede i fem sekunder.

Brug for yderligere hjælp?

Hvis nulstillingen ikke løser dit problem, så læs venligst vores "Ofte stillede spørgsmål (FAQ)" ved at klikke på linket nedenfor.

Udforsk "ofte stillede spørgsmål" ➔