Sådan opsættes din Smart Sensor

Nordlux Smart Sensoren fungerer perfekt til at automatisere dine lys, både indendørs og udendørs. Nedenfor finder du en trin-for-trin vejledning til, hvordan du tilslutter og opsætter din Smart Sensor.

Nulstil din Smart Sensor

Hvis du oplever problemer med tilslutningen, kan en mulig løsning være at nulstille sensoren. Du kan nulstille sensoren fysisk ved at trykke på reset-knappen i toppen tre gange med to sekunders interval. For at åbne indstillinger holdes knappen inde i fem sekunder.

Brug for yderligere hjælp?

Hvis nulstillingen af sensoren ikke løser dit problem, så se venligst vores "Ofte stillede spørgsmål"-side ved at klikke på linket nedenfor.

Udforsk "Ofte stillede spørgsmål" ➔