Hollandsk talende salgsassistent søges til Nordlux Group backoffice i Aalborg


Jobprofil

Vi tilbyder et spændende job i et professionelt og sjovt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor beslutningsgangen er kort og upolitisk. Du kommer til at indgå i en vækstorienteret virksomhed, hvor tingene går stærkt, hvorfor en fleksibel tilgang til opgaver såvel som til kolleger forventes.

Du får mulighed for at sætte dit præg på et fremsynet backoffice, som altid arbejder for at give en sublim kundeservice.

 

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Sublim kundeservice i form af telefon- og mailservicering af globale kunder
  • Ordrebehandling bla. via vores B2B webshop
  • Fakturering/Kreditering
  • Reklamationsbehandling
  • Løbende opfølgning og analyser
  • Back-up for sælgere og diverse ad hoc opgaver

 

Vi ønsker

Du vil blive del af en dynamisk organisation, hvor handlekraft, humor, arbejdsglæde og kollegaskab vægtes højt. Din personlighed, kombineret med en god evne til at kommunikere konstruktivt og anerkendende, skal bidrage til det gode teamwork med dine kolleger på tværs af alle afdelinger og i flere lande og ikke mindst til det gode samarbejde med vores kunder.
Vi ønsker, at du har et godt humør, at du er en god teamplayer, samt at du er løsningsorienteret med stort fokus på service og kvalitet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og engageret og være omstillingsparat, ligesom du skal være loyal ifht. virksomhedens kultur og have lyst til konstant at lære nyt.

 

Vi forventer

Du skal kunne begå dig sprogligt på minimum 3 sprog, som er: hollandsk/nederlandsk, engelsk og dansk både skriftligt og mundtligt, og hvis du også begår dig godt i fransk eller tysk, er det også en fordel, dog er det hollandsk/nederlandsk, der første og fremmest er vigtigt for os til denne funktion.

Du er måske nyligt uddannet indenfor kontor/administration, eller du har måske minimum 2 års erfaring med lignende arbejdsopgaver.

Du har erfaring med Navision eller lignende ERP system samt med office-pakken, primært Excel.

Vi forventer endvidere et udpræget flair for at sætte sig ind i tekniske specifikationer og spørgsmål vedrørende belysning, uden at vi kræver, at du medbringer denne viden.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning og gode parkeringsforhold. Nordlux har hovedkontor ved Stjernepladsen på Østre Havn i Aalborg centrum.

Facts

Nordlux er blandt de førende belysningsvirksomheder i Europa. Vi sælger en fuld pallette af pærer og lamper via byggemarkeder, onlineforhandlere og lysspecialister målrettet den almindelige forbruger. Vores konkurrencekraft skabes i kombinationen af teknologi, mennesker og design. Vores vision er at skabe lys, som forbedrer menneskers livskvalitet.

Vores brands Nordlux og Design For The People bliver tiltagende efterspurgt overalt i verden, og vi arbejder kontinuerligt med at løfte brandkendskab, kvalitet og design.

Nordlux Group beskæftiger globalt set 100 medarbejdere og omsætter for et 3-cifret millionbeløb med en samlet eksportandel på over 50%. Vi eksporterer i dag til mere end 50 lande med største markedsandele i Norden og i Mellemeuropa. Vores europæiske koncern har afdelinger i 9 forskellige lande.

 

Vores værdier er: Integrity, Dynamic, Excitement og Always

Ansøgning

Ønskes yderligere oplysninger om stillingen, kontakt Global Backoffice Manager Betina Kowalski på tlf. 22211611.

Send en skriftlig ansøgning og CV mærket ”Eksport Salgsassistent backoffice” til [email protected]

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Antal ledige stillinger: 1

Arbejdspladsens beliggenhed: Aalborg, Nordjylland

 

Vigtige datoer

Offentliggjort den: 3. maj 2023
Sidste dag annoncen er aktiv: 21. maj 2023
Ansøgningsfrist: 21. maj 2023 (vi behandler løbende indkomne ansøgninger)

Ansættelsesdato: Snarest muligt

 

Virksomheden tilbyder

Ansættelsesform:  Fastansættelse som salgsassistent
Beskrivelse af løn:  Vi tilbyder en god lønpakke inkl. pensionsordning efter 3 måneders prøvetid

Ugentlig arbejdstid:  Fuldtid (37 timer)

 

Kontaktpersoner

Global Backoffice Manager Betina Kowalski, tlf. 2221 1611

 

Arbejdsgiver

Nordlux A/S

Østre Havnegade 34

9000 Aalborg

E-mail: [email protected]